امضای تفاهم نامه همکاری بین مرکز مطالعات خشکسالی و شرکت پخش فراورده‏های نفتی استان فارس 97/8/15

در روز سه شنبه مورخ 97/8/15 در محل سالن مرکز مطالعات خشکسالی دانشکده کشاورزی دانشگاه شیراز، جلسه‏ای با حضور اعضای محترم کمیته پژوهشی شرکت پخش فراورده‏های نفتی استان فارس و اعضای محترم مرکز مطالعات خشکسالی و بخش مهندسی آب و جناب آقای دکتر نیازی معاون محترم پژوهشی دانشکده کشاورزی برگزار گردید. در این جلسه دکتر سپاسخواه ضمن معرفی توانمندی‏های مرکز و فعالیت‏های صورت گرفته توسط مرکز در زمینه کاهش مصرف آب، به وجود زمینه‏های همکاری مشترک بین مرکز و شرکت نفت اشاره نمودند. همچنین دکتر خلیلی به معرفی توانمندی‏ها و فعالیت‏های انجام شده توسط بخش مهندسی آب در این زمینه پرداختند. سپس مهندس بنی کریمی مدیر شرکت پخش فراورده‏های نفتی استان فارس با اشاره به این موضوع که کاهش مصرف آب می‏تواند کاهش مصرف سوخت را به دنبال داشته باشد، از همکاری با این مرکز استقبال نمودند. در پایان به منظور ادامه همکاری‏های آتی تفاهم‏نامه‏ای بین شرکت پخش فراورده‏های نفتی استان فارس و مرکز مطالعات خشکسالی دانشگاه شیراز امضا گردید.

وبینار تخصصی مصرف بهینه آب در فضای سبز شهری
برگزاری وبینار تخصصی مصرف بهینه آب در فضای سبز شهری در تاریخ 1399/12/06 خلاصه مقالات ارائه شده در وبینار
وبینار مدیریت آبیاری کشت کینوا
برگزاری وبینار مدیریت آبیاری کشت کینوا (پتانسیل ها و محدودیت ها) در تاریخ 1399/09/26 خلاصه مقالات ارائه شده در وبینار